Wat leuk dat je wat meer wilt lezen over deze blog. Ik zal jullie iets vertellen over wat Cakeje Van Eigen Deeg zoal inhoudt (wat kun je hier allemaal vinden en voor wie schrijf ik) en natuurlijk zal ik ook vertellen wie ik ben, wat ik doe en waarom ik deze blog ben begonnen.
Cakeje
In de zomer van 2009 heb ik de naam Cakeje Van Eigen Deeg bedacht en ben ik in mijn studententijd onder die naam een blog begonnen over het bakken van cakejes – destijds voornamelijk cupcakes en muffins. De blog die ik toen ben begonnen bestaat niet meer. Ik wist toen niet goed wat ik wilde, veranderde steeds van voertaal (Engels/Nederlands) en plaatste ook niet met regelmaat iets op de blog. In 2013 begon het echter weer te kriebelen. De blog en naam Cakeje Van Eigen Deeg hebben altijd online gestaan en ik was in al die jaren ook gewoon doorgegaan met bloggen, bakken en fotograferen, maar in 2013 wilde ik kijken of ik met regelmaat kon bloggen naast mijn drukke leven.
Ik had duidelijk voor ogen wat ik wilde: een bakblog waar ik naast zoete recepten ook recepten kon delen waar ik zelf blij van werd. Het zou een Nederlandstalige blog worden met de focus op de Amerikaanse zoete keuken. Daarnaast wilde ik mijzelf de ruimte geven om te schrijven over dingen die mij inspireren en producten waar ik blij van wordt – een stukje lifestyle onder de noemer Cakeje Culinair. Als laatste wilde ik mijn lezers ook de helpende hand bieden en mijn opgedane bakervaring en kennis delen doormiddel van mijn Bak- en keukenhulp.
De inhoud van deze blog gaat om bovengenoemde reden niet verder terug dan het voorjaar 2013. Er komen gemiddeld twee artikelen per week online. Mijn doelgroep is vrouwen die houden van bakken in de leeftijd van 20-50 jaar, maar iedereen is welkom. Lekker eten en genieten wens ik jullie allemaal toe en ik nodig dan ook altijd zoveel mogelijk mensen uit om een kijkje te komen nemen op mijn blog.
Op dit moment trekt mijn blog iedere maand bijna 30.000 bezoekers, waarvan meer dan 22.000 uniek. Dit samen is goed voor bijna 50.000 pageviews per maand. Deze cijfers zijn een gemiddelde van de laatste drie maanden van 2015. Je vind mij daarnaast op de volgende social media kanalen:
–
Lian
Bakken heeft mij altijd gefascineerd en door te gaan bloggen leerde ik mijzelf, door vallen en opstaan, hoe dat moest. In het voorjaar van 2013 besloot ik het bloggen serieuzer aan te pakken en met meer regelmaat mijn baksels met jullie te delen. In 2014 lanceerde ik Cakejevaneigendeeg.nl als een website waar ik met veel plezier mee blog. Ondanks de zeer Hollandse naam van mijn blog haal ik de meeste inspiratie uit de Amerikaanse keuken. Wellicht dat mijn studie (American Studies) hier een rol in heeft gespeeld.
Cakeje Van Eigen Deeg is Lian, want ik doe alles zelf. Ik bedenk en creeër mijn eigen content, fotografeer mijn eigen gerechten en bewerk mijn eigen foto’s. Ik doe dit alles naast het hebben van een baan als eerstegraads docent Engels in het voorgezet onderwijs.
Heb je nog meer vragen klik dan hier of vind mij op een van mijn social media kanalen. Voor zakelijk contact bent u hier aan het juiste adres.
Liefs Lian